SMART CAST - директен контакт на артисти с продуценти и бизнес клиенти

ЗА НАС

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА е абонаментна услуга за връзка на артисти с бизнес клиенти. Тя дава възможност на кино и тв продуценти, режисьори, фотографи, рекламни агенции и др. да наемат за свои проекти артисти от цяла България директно, без посредник. Това е възможно по телефон и/или имейл на артиста, посочени в профила му, или чрез заявяване на видео кастинг и каст по снимки към екипа на СМАРТ КАСТ.

Кастинг платформата не прави удръжки от актьорските хонорари. Директният контакт между клиент и артист означава двустранно договаряне на най-добри условия за работа по проект, получаване на 100% от договорения хонорар в срок и при условия, фиксирани между двете страни.

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА гарантира на всички артисти видимост на профилите им към ключови клиенти в рекламния и филмов бранш, пълна информираност по отношение на условията и заплащането, предвидени от клиента по проект, преди всеки кастинг, както и открито обявяване на избраните от кастингите артисти. Артистите в платформата имат свободен достъп до актуална информация за текущи кастинги за рекламни и филмови проекти, възможност за активно участие в кастинг процеса и реален шанс за спечелване на роля в проект.

Абонамент за артисти: 150 лв. (с ДДС) за 1 година. РЕГИСТРАЦИЯ

Бизнес клиенти в платформата са водещи кино и тв продуценти, филмови студия, продуцентски къщи, режисьори, фотографи, рекламни агенции, криейтив студия, маркетингови и дигитални агенции, онлайн магазини, модни брандове, заведения, ивент компании, организатори на събития, производители на продукти и доставчици на услуги и др. Проектите, които нашите клиенти реализират с артисти от кастинг платформата са: телевизионни реклами, филмови продукции, тв сериали, музикални клипове, онлайн реклами, корпоративни видеа, рекламни фотосесии, сток фотография, продуктови и корпоративни събития, изложения, социални инициативи, авторски проекти и други.

Абонамент за бизнес клиенти: 560 лв. (с ДДС) за 1 година. РЕГИСТРАЦИЯ

Получавайте актуални новини от кастинг платформата. Научавайте първи за новости, услуги и промоции в СМАРТ КАСТ. АБОНИРАЙТЕ СЕ за нашия безплатен e-mail бюлетин. 

ЗАЯВИ КАСТИНГ

БЛОГ

 • ВЛЕЗ В ПЛАТФОРМАТА
  19.12.2019

  Онлайн регистрация на актьори от цяла България за работа с кастинг платформата

 • Как да стана част от кастинг платформата
  15.12.2019

  Кастинг платформата на СМАРТ КАСТ - най-бързата и директна връзка между клиенти - продуценти, режисьори, фотографи, директни клиенти и артисти - професионални актьори, студенти-актьори, персонажи, деца и таланти.

 • Бизнесът рекламира с нас
  12.12.2019

  Който е казал, че „бизнесът не е нищо лично“ е сгрешил. При това никак немалко. В това се убеждаваме с всеки изминал ден, през всичките 17 години, през които работим в сферата на кастинг услугите. В желанието си да предложим нещо ново, позитивно, бързо и удобно в начина на работа и комуникация, което да е полезно и за бизнеса, и за артистите в България, създадохме нова услуга, наречена кастинг платформа, като нейната основна цел е директният контакт между артистите и клиентите.

ПРОЕКТИ

КЛИЕНТИ

Кои са нашите клиенти:

Продуцентски компании, режисьори, фотографи, рекламни агенции, директни клиенти, банки, мобилни оператори, застрахователни компании, онлайн магазини, модни брандове и др.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

КОНТАКТИ

гр. София, кв. "Гоце Делчев"
ул. "Славовица" 20, вх. "А", офис 1
Йордан Йосифов - СЕО / Кастинг Режисьор
+359 878 777 785
E-mail: yordan@smartcast.bg
Катя Йосифова - Маркетинг Мениджър
+359 878 777 784
E-mail: katia@smartcast.bg

АБОНАМЕНТ

Новини от нас