СЕЛЕКТИРАНИ АРТИСТИ ОТ СМАРТ КАСТ ЗА ВАШИЯ ПРОЕКТ И БЮДЖЕТ | smartcast.bg

СЕЛЕКТИРАНИ АРТИСТИ ОТ СМАРТ КАСТ ЗА ВАШИЯ ПРОЕКТ И БЮДЖЕТ

Вие сте тук

Търсиш артисти? Обади се сега и заяви безплатен кастинг!
10.03.2021

Който е казал, че „бизнесът не е нищо лично“ е сгрешил. При това никак немалко. В това се убеждаваме с всеки изминал ден, през всичките 19 години, през които работим в сферата на кастинг услугите. В желанието си да предложим нещо ново, позитивно, бързо и удобно в начина на работа и комуникация, което да е полезно и за бизнеса, и за артистите в България, създадохме нова услуга, наречена кастинг платформа, като нейната основна цел е директният контакт между артистите и клиентите.

Ще попитате какво е иновативното?

Кастинги се правят отдавна. Начинът и методите са известни на всички, които са тръгнали по трудния път да предлагат себе си като артист или да търсят подходящи лица за своите проекти. Именно това е иновацията ни – ние скъсихме пътя по намиране на точния човек, превърнахме се във връзката между артистите и клиентите. Кастинг платформата на СМАРТ КАСТ е порталът, който прави връзката директна – без посредници, без комисиони, без лутане и губене на ценно време и средства.

А защото знаем, че „Не е важно кого познавате, а кой познава вас“, създадохме най-актуалната база с със селектирани артисти на всякаква възраст, сред които има професионални актьори, студенти актьори, персонажи (непрофесионални актьори), таланти (певци, музиканти, танцьори), модели, деца и войсовър артисти. Услугите на платформата имат покритие в цялата страна.

Ето какво можем да предложим на всеки с интерес към нашата дейност:

На артистите, независимо в коя точка на България се намират, директен контакт с топ продуценти и режисьори в телевизионния, рекламния и филмов бранш, свободен достъп до актуална информация за текущи кастинги и проекти, равни права и възможности за реализация на актьори от всяка точка на България в рекламни и филмови проекти, в събития и продуктови ивенти, в рекламни фотосесии, музикални клипове и др., двустранни договори за участия между актьори и продуценти, ясни и открити условия за работа, 100 % хонорари за актьорите от платформата, които се изплащат директно от клиентите на СМАРТ КАСТ.

На бизнеса, независимо дали сте новостартиращ бизнес, голяма корпорация, популярен бранд, рекламна агенция, продуцентска компания, маркетингова или дигитална агенция, криейтив студио, онлайн магазин и т.н. – възможност лесно и бързо да изберат артиста, когото търсят, без да губят пари и време. И без посредници. Само с един клик те ще разполагат с цялата информация за актьора и ще имат директна връзка с него.

Ние ви подаваме ръка и за тези допълнителни услуги:

  • Организиране и заснемане на кастинг по задание на клиента
  • Консултация за артисти – практически насоки за артисти при работа с продуценти
  • Workshop „Успешен кастинг“, професионални актьори обучават артистите как да се подготвят добре и да се представят успешно на видео кастинг, как да стоят добре пред камера, как да използват гласа си, емоциите, как да работят с текст, какво да кажат и какво не по време на кастинг и т.н. (провежда се в София).
  • Професионална фотосесия (актьорско портфолио)
  • Заснемане на презентационно видео в студио
  • Видео монтаж на актьорски Showreel
  • Курс по актьорско майсторство за деца и възрастни
  • Работилница по сценарно писане

За въпроси и запитвания, не се колебайте да се свържете с нас още сега!

 

Share