БЕЗПЛАТЕН ВИДЕО КАСТИНГ ЗА ПРОДУЦЕНТИ

Вие сте тук

Безплатен ВИДЕО кастинг за продуценти
22.04.2019

Станете клиент на кастинг платформата и се възползвайте от специалното предложение за безплатен видео кастинг на актьори и персонажи на различна възраст за телевизионни реклами, филмови продукции, сериали, музикални клипове, фотографски проекти, ивенти и други. Наши клиенти са продуцентски компании, филмови студия, звукозаписни компании, режисьори, фотографи, рекламни агенции, ивент компании, директни клиенти - малки и големи бизнеси, онлайн магазини, фирми за маркетингови услуги, дигитални агенции и всички, които ползват в снимки, видео и събития лица, които представят техния бизнес, продукт или идея по най-добрия начин. Работата с платформата гарантира директен контакт с артистите и договаряне на най-добри условия за работа по даден проект. 

Представете ни вашия бизнес (уебсайт, клиенти, реализирани проекти) като ни изпратите информация на имейл office@smartcast.bg и се присъединете към клиентската ни мрежа.

Нашият екип работи усърдно повече от 16 години в областта на кастинг услугите и рекламата, за да предостави на клиентите и артистите най-добрата услуга без аналог в България - директна връзка помежду им посредством кастинг платформата.

  • Спестяваме значителни разходи на клиентите за организиране и провеждане на видео кастинг, наем на студио, техника и екип.
  • Прилагаме най-добри практики за оптимизиране на работния процес.
  • Оказваме съдействие във всеки етап от провеждането на кастинг, избор на артистите, до подписване на договор. 
  • Актьорите получават 100% от възнаграждението от клиентите срещу разписан договор помежду им и отдаване на права директно на клиента.

Грижим се за правата на артистите. Насърчаваме тяхното развитие, инициативност и предприемачески дух чрез предоставяне на споделено пространство за развитие на проекти, брейнсторминг, споделяне на добри практики, сформиране на екипи за реализиране на проекти.

Share