БЕЗПЛАТЕН ВИДЕО КАСТИНГ ЗА ПРОДУЦЕНТИ

Вие сте тук

Безплатен ВИДЕО кастинг за продуценти
22.04.2019

Станете клиент на кастинг платформата и се възползвайте от специалното предложение за безплатен видео кастинг на актьори и персонажи на различна възраст за телевизионни реклами, филмови продукции, сериали, музикални клипове, фотографски проекти, ивенти и други. Наши клиенти са продуцентски компании, филмови студия, звукозаписни компании, режисьори, фотографи, рекламни агенции, ивент компании, директни клиенти - малки и големи бизнеси, онлайн магазини, фирми за маркетингови услуги, дигитални агенции и всички, които ползват в снимки, видео и събития лица, които представят техния бизнес, продукт или идея по най-добрия начин. Работата с платформата гарантира директен контакт с артистите и договаряне на най-добри условия за работа по даден проект. 

Представете ни вашия бизнес (уебсайт, клиенти, реализирани проекти) като ни изпратите информация на имейл office@smartcast.bg и се присъединете към клиентската ни мрежа.

Нашият екип работи усърдно повече от 16 години в областта на кастинг услугите и рекламата, за да предостави на клиентите и артистите най-добрата услуга без аналог в България - директна връзка помежду им посредством кастинг платформата.

  • Спестяваме значителни разходи на клиентите за организиране и провеждане на видео кастинг, наем на студио, техника и екип.
  • Прилагаме най-добри практики за оптимизиране на работния процес.
  • Оказваме съдействие във всеки етап от провеждането на кастинг, избор на артистите, до подписване на договор. 
  • Актьорите получават 100% от възнаграждението от клиентите срещу разписан договор помежду им и отдаване на права директно на клиента.

Грижим се за правата на артистите. Насърчаваме тяхното развитие, инициативност и предприемачески дух чрез предоставяне на споделено пространство за развитие на проекти, брейнсторминг, споделяне на добри практики, сформиране на екипи за реализиране на проекти.

Социално ориентирани сме към предоставяне на безвъзмездни услуги за актьори от третата възраст.

Share