КАК ДА СТАНА ЧАСТ ОТ ПЛАТФОРМАТА? | smartcast.bg

КАК ДА СТАНА ЧАСТ ОТ ПЛАТФОРМАТА?

Вие сте тук

Как да стана част от кастинг платформата
22.04.2019

Платформата - най-бързата и директна връзка между клиенти - продуценти, режисьори, фотографи, директни клиенти и артисти - професионални актьори, студенти-актьори, персонажи, деца и таланти. Тя дава:

✔ 100% сигурност, прозрачност и яснота на артистите относно всеки проект - тв реклама, сериал, филм, ивент, фотосесия и т.н.
✔ Договор за участието на артист-изпълнителя в съответния проект, който се разписва директно с продуцента
✔ 100% хонорар, който се изплаща директно от продуцента 
✔ Достъп на артистите до актуална информация относно всички текущи и предстоящи кастинги и проекти
✔ РАВНИ шансове за успех за артистите от цяла България

За всеки, който има желание и интерес за присъединяване към кастинг платформата, е необходимо да има предвид следните 3 етапа:

1. Кандидатстване - изпращане в лично съобщение тук на информация за кандидата: име, възраст, град, образование, опит, няколко актуални снимки и телефон за обратна връзка. Това е първият етап на селекция на кандидатите, в който получаваме важна обратна връзка относно интересите към нашата работа, мотивация и желание за развитие и изяви в проекти. Одобрените получават покана за КАСТИНГ за НОВИ ЛИЦА.
2. Явяване на КАСТИНГ за НОВИ ЛИЦА - втори етап на селекция. Поканените кандидати получават подробна информация относно начина на работа на кастинг платформата и условията за присъединяване към нея. Правят се професионални тестови снимки от оторизиран фотограф, за което всички кандидати са уведомени предварително и са в съответния външен вид за снимки. Поканата за кастинг и направата на снимки са напълно безплатни за кандидатите. Входът е свободен. Вторият етап НЕ е гаранция, че всеки от кандидатите ще получи покана за присъединяване към платформата.
3. ПОКАНА на одобрените кандидати за присъединяване към кастинг платформата.

За кандидат-артистите извън София ежемесечно организираме кастинг турове в различни градове, които носят името CastingTour2019. Планираните активности се обявяват предварително тук или във Фейсбук. Всеки може да кандидатства по описания по-горе начин. 

Share