Ловци на таланти

Вие сте тук

Спри на баба си сериалите, тя има по-важен ангажимент
13.11.2018

Уморени от баналността и остарелите начини на предлагане на продукти и услуги, ние от кастинг платформата за артисти търсим теб – максимално натуралния, без значение от възраст, пол и вероизповедание. Дори без опит в рекламния и филмовия бизнес. Но с талант, който можеш да ни представиш. Искаме да ни представиш също и твоята майка, баща, баба, дядо, ако ги намираш за симпатични, артистични, талантливи и отворени към изяви. Или пък да ни запознаеш с подивелия си тийнейджър с безкрайни претенции, който минава през всички „забавни“ етапи на юношеството, за да открие, че иска да стане артист. Всички те, имат възможности и ние искаме да ги извадим наяве. А на теб оставяме задачата да ги доведеш при нас. Всеки месец организираме събития в София с нови кандидати, за които можеш да научиш от нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/smartcast.bg/ или да ни пишеш по имейл: office@smartcast.bg. Такива събития провеждаме и в други градове на България. Достъпът до тях е свободен, стига да се запишеш навреме. Абсолютно гарантирано ще се забавляваш и ще откриеш нови възможности и хоризонти, за които досега си считал, че „не са за теб“. Ще се запознаеш с нови хора и ще станеш част от една нова общност – на артистите.

Знаеш ли, че на едно от нюйоркските гробища има надпис: „Тук е погребан мистър Х… Той се застреля с пистолет Colt, който никога не пропуска. Най-доброто оръжие за тази цел.“ Основната причина да ти разказваме всичко това, е, че днес проявата на нестандартност се счита за най-големия потенциал, и често това е средството да се събуди интересът на публиката. А носител на тази нестандартност може да е всичко, за което се сетиш – от тялото на човек до името на детето ти, наименованието на родния ти град и дори вкусните бухти, които баба ти приготвя всяка събота и чийто аромат събужда всичките ти сетива.

Интересните хора са естествени, те не са познати лица, но тяхната поява предизвиква ефекта на неочакваност. Традиционното вече ни е до болка познато – да, то ни информира за качествата на продукта или услугата, но не ни изненадва. А ние не сме спрели да търсим провокацията.

В Европа и особено в САЩ рекламите с хора с нетрадиционна сексуална ориентация вече са обикновено явление. Според сметките на британската авиокомпания Virgin, която преди години предложи специално обслужване за клиентите си гейове, само сред американците към „сексуалните малцинства“ могат да си причислят 13 милиона души. А според проучване на компанията Rivendell, парите, вложени в реклами, насочени към „нетипичните малцинства“, са милиарди и не спират да растат.

А, казвайки „нетипични малцинства“, ние имаме предвид не само сексуално различните, но и хората на възраст (в страните с развита икономика те са около 20% от населението). Според данните на Senioragency International, агентство, специализирало се в маркетинга за възрастни хора, персоните над 50 г. владеят ¾ от капитала в развитите страни. Само в САЩ те контролират 4/5 от спестяванията в банките. Неслучайно специалистите са на мнение, че търсенето на „различни“ лица набира все повече скорост и съвсем неслучайно козметичният гигант Lancome отдавна се възползва от услугите на Изабела Роселини - още когато тя беше на 42! А Катрин Деньов беше рекламно лице на L'Oreal, когато навърши „невръстните“ 57 години.

Затова продължаваме с лова на таланти (нямаме нищо против те да се скрити), и не с Colt, бъди спокоен, а с увереност, че ще ги открием, а те ще открият за себе си един нов свят, забавен и интересен, необятен и обещаващ.  

Така че, ако ти си:

  • Максимално натурален и естествен, нямаш предубеждения, очаквания и дори идея, че можеш да бъдеш интересен за рекламната индустрия, значи си нашият човек.
  • Възрастен човек, добре изглеждащ, артистичен, с отношение към красивото, към изкуството, естет, творец, или имаш такъв у дома до себе си – пиши ни и ни изпрати снимка. Харесваме хората, които са себе си и носят очарованието на годините и усмивките си по природа, а не по принцип.
  • Ако си жена или мъж на възраст 35-40 години, носиш първите си появили се бръчки с гордост и с естествена усмивка, уверен си и готов за нови предизвикателства - ти си този, когото търсим.
  • Или пък току-що си се вбесил на непокорния малчуган, с палави очички и с нескончаема енергия, и единственото, което ти се иска в този момент, е да го „убиеш“! Не, не го прави, доведи ни го, ние имаме предложение за него.
  • Както всъщност имаме за всички, които се различават от тълпата и са на мнение, че „различността“ им е минус. Готови сме да ти покажем, че грешиш. Минусът е твоят плюс. Използвай го. Очакваме те.

   Автор: Савина Петрова                             

Share