НОВИНИ: 1150лв. актьорски хонорари за деца

Вие сте тук

Деца - актьори за всеки проект
05.05.2019

Добрата новина идва от последните часове. Започва кастинг за нов проект. Продуцент e Icon Films http://iconfilms.bg/ - дългогодишен клиент на СМАРТ КАСТ, чийто екип стои зад най-успешните рекламни клипове, реализирани в България, за световни брандове като PORSCHE, BWIN, LOGIC, TK MAXX и др. Настоящият проект е телевизионна реклама за чужбина. Ролите за деца в рекламния клип са 4, като 2 от тях са за момичета и 2 за момчета на възраст между 6-8 години. Снимките ще се реализират през юни в София. За всяка от 4-те роли децата-актьори ще получат по 1150 лв. за участието си, срещу разписан договор за отдаване на права между продуцента и техните родители/законни представители и граждански договор за изплащане на актьорските възнаграждения. 

Кастинг платформата дава възможност на всяко дете от http://www.smartcast.bg/bg/profili/deca, при абсолютно равни шансове за успех, при ясни и открити условия, да се включи в текущия и в бъдещи кастинги за работни проекти, при ясни условия и предварително фиксирани за всеки конкретен проект параметри, посочени от продуцента.  

Платформата е независим проект, единствен за България, който предоставя най-бързата директна връзка между артисти и продуценти. Тя дава възможност на всеки артист да следи текущите кастинги в специално създадена онлайн група, да участва в тях и да бъде избиран при абсолютно равни условия и шансове за участия в проектите. И най-важното, да получи 100% от възнаграждението, предвидено от продуцента за конкретния проект. Възнагражденията за артист-изпълнителите се изплащат директно от клиентите на платформата към артистите. Кастинг платформата не удържа такси и комисиони от актьорските хонорари. Тя работи на абонаментен принцип на стойност 150 лв. (с ДДС) за артист за 1 година (12.50 лв./месец). 

Ако и вие желаете да сте част от артистите в кастинг платформата, заповядайте на кастинг за нови лица. Напомняме че явяването на кастинг не е гаранция за кандидата, че ще бъде поканен за присъединяване към платформата. Актуален кастинг за нови лица в София: http://www.facebook.com/smartcast.bg/.

Сред клиентите на кастинг платформата са най-големите телевизионни и филмови продуценти, режисьори, фотографи, рекламни агенции, криейтив и дигитални студия. От услугите на платформата се ползват и директни клиенти като http://www.meggle.bg/., с които наскоро бе реализиран последния телевизионен рекламен клип на компанията с 28 артисти от платформата.

СМАРТ КАСТ непрекъснато разширява клиентската си мрежа и установява дългосрочни сътрудничества с нови клиенти и партньори в България и в чужбина. За присъединяване на вашия бизнес, моля свържете се с нас: office@smartcast.bg. Кастинг платформата предлага услугата безплатен видео кастинг, която спестява значителни разходи на продуценти и директни клиенти.

Share