Премини към основното съдържание

Ангел Янакиев

Ангел Янакиев

  Данни за контакт

  Трябва да сте регистриран клиент на сайта, за да видите електронния адрес и телефона на артиста.

  мъж
  41 години
  Черна
  Кафяв
  M
  180.00 см
  Обувки №:
  45

  Завърших бакалавърска степен в University of Westminster в Лондон анимационна режисура и там започнах и изградих кариерата си в триизмерните визуални изкуства или както е по-разпространено като 3D Artist. Живях в Лондон 10 години, а следващите 10 прекарах в България и продъжавам да се развивам професионално в същата сфера. Говоря Английски на високо ниво и мога да пресъздавам британски акцент с лекота.

  Имам и голяма страст към сценичните изкуства. Свиря на китара повече от 25 години и пея. Участвал съм в концерти с рок групи и хорове както в малки клубове така и на големи сцени по фестивали в България и чужбина.

  Повече от две години имам опит в импровизационния театър и с групата си сме имали многобройни представления пред публика. Снимах се и в кратък филм, който и режисирах за конкурс по БНТ. Харесва ми да правя кратки филми и да снимам пътуванията си по света с видео камера и дрон.

  Имам изкаран курс по дублаж в Графити студио където учихме и упражнявахме особенностите в различните категории на дублажа в една професионална среда.

  Обичам да работя с гласа си и пресъздаването на различни персонажи ми носи богатство от преживявания.

  Практикувам често колоездене като любимото ми място е в планината. Участвал съм в състезанието Витоша 100 и там постигнах най-доброто си време от 6:25ч. Харесва ми да се движа и разнообразявам деня си с фитнес, а когато имам възможност ходя и на свободно гмуркане. Голямо лично постижение беше да сляза на 20 метра дълбочина на един дъх. Играя също и тенис на маса.

  Намирам процеса на снимки вълнуващ и заставането пред камера и работа в екип ме снабдява с позитивни изживявания и богатство на изразяване. Нямам търпение да се включвам в бъдещи проекти като персонаж, талант и глас.

  Подобни артисти

  Виктория Атанасова
  Персонажи, 18 години

  Севда Пумова
  Персонажи, 43 години

  Велина Колева
  Персонажи, 32 години

  Хулия Гисберт
  Персонажи, 51 години

  Валери Нинов
  Персонажи, 72 години