Премини към основното съдържание

Марта Михова

Марта Михова

  Данни за контакт

  Трябва да сте регистриран клиент на сайта, за да видите електронния адрес и телефона на артиста.

  жена
  42 години
  Руса
  Кафяв
  L
  174.00 см
  Обувки №:
  41

  Говорим език: английски

  Здравейте,

  Казвам се Марта Михова. Завършила съм английска филология и се занимавам с преподаване на английски език предимно на бизнес и корпоративни клиенти, както и с преводи. Доста години от живота си прекарах в Азия, във Виетнам, което освен, че ми помогна да разширя мирогледа си ме научи да карам и много добре мотор.

   

  Киното е голямата ми страст и пред камерата, опитът ми се състои в участия в български сериали като второстепенни роли или специални персонажи, като имам участия и в някои чуждестранни продукции на английски език, както и в обучителни видеа. Също така съм се снимала и в доста реклами, както за българския така и за чуждестранния пазар, някои от които са само глас зад кадър или така наречения войс оувър. Имам и доста рекламни фотосесии за чуждестранни брандове като Addicted.

   

  В свободното си време се занимавам професионално с астрология, ходя на фитнес и изучавам различни езотерични тематики. Обичам високите скорости, карам много добре кола, мотор и съм огромен почитател на зимните спортове като ски-спорта. Обожавам да пея, ходя редовно на караокета, интересувам се от мода и интериорен дизайн.

   

   

   

   

  Blocktabs:Видеа към профил

  РЕКЛАМА
  COMMERCIAL EN
  РЕКЛАМА
  РЕКЛАМА
  РЕКЛАМА
  ДОКУМЕНТАЛЕН
  КОРПОРАТИВЕН
  КОРПОРАТИВЕН

  Подобни артисти

  Мануела Янева
  Персонажи, 31 години

  Велислава Бонева
  Персонажи, 24 години

  Красимир Савчев
  Персонажи, 18 години

  Ралица Рашева
  Персонажи, 42 години

  Магдалена Петкова
  Персонажи, 15 години