Нова иновативна услуга от СМАРТ КАСТ: кастинг платформа за директен контакт между артисти и клиенти

You are here

12.08.2018

Който е казал, че „бизнесът не е нищо лично“ е сгрешил. При това никак не малко. В това се убеждаваме с всеки изминал ден, през всичките 17 години, през които сме на пазара. Стотици реализирани проекти, хиляди удовлетворени клиенти, ценни контакти и безценен опит.

Затова, в желанието си да не спираме дотук, създадохме нова услуга, наречена скромно „кастинг платформа“, чиято цел е директният контакт между артиста и клиента.

Ще попитате какво е иновативното? Кастинги се правят отдавна, начинът и методите са известни на всички, които са тръгнали по трудния път да предлагат себе си като лице или да търсят подходящото за свой проект.

Именно това е иновацията ни – ние скъсихме пътя по намиране на точния човек, превърнахме се във връзката между вас – артистите, и вас – клиентите, които се гмуркате в море от лица, за да изберете най-подходящото за своя продукт. Кастинг платформата на СМАРТ КАСТ е порталът, който прави връзката директна – без посредници, без комисионни, без лутане и губене на ценно време и средства.

А защото знаем, че „Не е важно кого познавате, а кой познава вас“, създадохме през годините най-актуалната банка за лица:

– Артисти на всякаква възраст, като сред тях има професионални актьори, непрофесионалисти, таланти, деца.

– Инфлуенсъри, влогъри.

– Хора, които умеят, такива, които искат да се научат, и такива, които вие търсите за своя проект.

– Предлагаме покритие на услугата в цялата страна.

На артистите – /независимо в коя точка на България се намират/ възможност да бъдат забелязани от клиентите и да получат директни предложения за участия в рекламни и филмови проекти, събития, продуктови ивенти, рекламни фотосесии, музикални клипове.

-На клиентите /от цяла България/– лесно и бързо да изберат човека, когото търсят, без да се лутат, без да губят пари и време с посредници – само с един клик те ще разполагат с цялата информация за актьора и ще имат директна връзка с него.

Ние ви подаваме ръка и за тези допълнителни услуги:

– Организиране и провеждане на кастинг по задание на клиента.

– Консултации за артисти – как да се менажират сами, какви са правата им, запознаване с  актуалните цени на пазара, какви са възможностите им.

– Провеждаме Workshop „Успешен кастинг“, с който обучаваме артистите как да се подготвят добре и да се представят успешно на кастинг, как да стоят добре пред обектива, камерата и микрофона /провежда се в София/.

– Реализираме фотосесии, заснемаме актьорски портфолиа.

– Предлагаме на артистите видеозаснемане на презентационни видеа.

-Видео монтаж на актьорски Showreel

– Курсове по актьорско майсторство.

– Курсове по сценично поведение.

Кои са нашите клиенти? Продуцентски компании, рекламни агенции, директни клиенти, банки, мобилни оператори, списания, фотографи, режисьори и др.

Кои са нашите лица? Професионални актьори, студенти по актьорско майсторство, таланти, модели, деца... Хора от всякаква възраст и с разнообразни професии.

Очаквайте ни скоро във вашия град!

Ние искаме да се срещнем с вас и да поговорим още за новата ни услуга, затова СМАРТ КАСТ тръгва на ТУР из България.

Това е една възможност на нови артисти и клиенти да се включат в кастинг платформата ни и да работят заедно. Директно, без посредници!

  • Ако си клиент и търсиш лица за своя проект, влез в кастинг платформата ни на адрес: www.smartcast.bg, свържи се с нас и поискай да ти бъде даден достъп до мейлите на нашите артисти след което, потърси лицето, което те интересува, и се свържи с него директно.
  • Ако си професионален актьор или непрофесионалист, желаещ да бъде забелязан, изпрати ни своята заявка за регистрация в нашата кастинг платформа на: www.smartcast.bg, като посочиш услугите които искаш да получиш от нас и ние ще се свържем с теб.
  • Ако си кастинг агент и менажираш ексклузивно артисти, твоето място е точно тук. Ние ще дадем видимост на твоите артисти към нашите клиенти и те ще се свързват директно с теб.
  • Ако организираш събитие и имаш нужда от актьор, популярна личност, водещ, асистент или презентатор, знай, че те са тук и те очакват в кастинг платформата – свържи се директно с тях.
  • Ако организираш нетуъркинг събития, потърси ни – ние знаем правилната формула за успешното мероприятие, за което ще се говори дълго след това.

Очакваме Ви!

 

Share