Кастинг платформа за артисти

ЗА НАС

Кастинг платформата е абонаментна услуга за директна връзка на артисти с бизнес клиенти. Тя дава възможност на кино и тв продуценти, режисьори, фотографи, рекламни агенции и др. да наемат за свои проекти артисти от цяла България без посредник. Това е възможно по телефон и/или имейл на артиста, посочени в неговия профил или чрез заявяване на кастинг към екипа на СМАРТ КАСТ.

Кастинг платформата не прави удръжки от актьорските хонорари. Директният контакт между клиент и артист означава двустранно договаряне на най-добри условия за работа по проект, получаване на 100% от договорения хонорар в срок и при условия, фиксирани между двете страни.

Кастинг платформата гарантира на всички артисти видимост на профилите им към ключови клиенти в рекламния и филмов бранш, пълна информираност относно условията на проектите и заплащането, предвидено от клиентите, както и обявяване на резултатите от кастингите и избраните от тях артисти. Всеки артист в платформата има свободен достъп до актуална информация за всички текущи кастинги, възможност за личен избор на проекти и участие в кастингите за тях, както и реален шанс за спечелването им.

       ✅ ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ за артисти

Бизнес клиенти в платформата са водещи кино и тв продуценти, филмови студия, продуцентски къщи, режисьори, фотографи, рекламни агенции, криейтив студия, маркетингови и дигитални агенции, онлайн магазини, модни брандове, заведения, ивент компании, организатори на събития, производители на продукти и доставчици на услуги и др. Проектите, които се реализират с артисти от кастинг платформата са: телевизионни реклами, филмови продукции, тв сериали, войсовър записи, музикални клипове, онлайн реклами, корпоративни видеа, рекламни фотосесии, сток фотография, продуктови и корпоративни събития, изложения, социални инициативи, авторски проекти и други.

                ✅ ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ за клиенти

БЛОГ

ПРОЕКТИ

КЛИЕНТИ

Кои са нашите клиенти:

Продуцентски компании, режисьори, фотографи, рекламни агенции, директни клиенти, банки, мобилни оператори, застрахователни компании, онлайн магазини, модни брандове и др.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

КОНТАКТИ

София, кв. Гоце Делчев
ул. Рикардо Вакарини 10А 

Йордан Йосифов - CEO / Casting Director
+359 878 777 785, yordan@smartcast.bg 

БЮЛЕТИН

Новини от нас