ЗА НАС

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА на СМАРТ КАСТ е иновативна бизнес услуга на абонаментен принцип на стойност 150 лв. (с ДДС) на човек за 12 месеца. Платформата дава възможност на клиенти и артисти от цяла БЪЛГАРИЯ да се свързват директно по телефон и имейл, посочени от артиста в личния му профил. Директният контакт означава двустранно договаряне на най-добри условия за работа по проект, получаване на 100% от договорения с продуцента хонорар в срок и при условия, фиксирани между двете страни, без без удръжки от актьорското възнаграждение. 

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА представя артисти от цялата страна пред продуцентски компании, филмови студия, ивент компании, режисьори, фотографи, рекламни, криейтив, маркетингови и дигитални агенции, директни клиенти, онлайн магазини, модни брандове, заведения, организатори на събития, производители на продукти, иновативни компании и др.  Сред артистите на платформата са професионални актьори, студенти по актьорско майсторство, персонажи на различна възраст, популярни личности, таланти - певци, музиканти, танцьори, професионални модели, деца и др. Артистите на кастинг платформата членуват в затворена група във Фейсбук, в която имат възможност да следят всички текущи кастинги за рекламни и филмови проекти и да кандидатстват за участия в тях. По този начин е създадена равнопоставена среда за всички артисти. Те получават възможност за активно участие в кастинг процеса и реален шанс за спечелване на роля в проект.

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА гарантира на всички артисти 100% видимост на профилите им към най-ключовите клиенти в рекламния и филмовия бранш /виж бутон КЛИЕНТИ /, пълна информираност по отношение на условията и заплащането, предвидени от клиента по проект преди всеки кастинг, както и открито обявяване на избраните от кастингите артисти. 

Какви са нашите проекти: тв реклами, филмови продукции, тв сериали, музикални клипове, онлайн реклами, корпоративно видео, рекламни фотосесии, stock фотография, продуктови и корпоративни събития, изложения, социални инициативи, авторски проекти и други.

Ако сте АРТИСТ и желаете да станете част от КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА, има 2 начина за кандидатстване:

1. Явяване на КАСТИНГ ЗА НОВИ ЛИЦА - периодично провеждаме такива събития в София и в други градове на страната, по-известни като #CastingTour2019, които обявяваме във Фейсбук страницата (http://www.facebook.com/smartcast.bg/) или в блога тук. Поканата за кастинг не е гаранция за кандидата, че ще бъде поканен да се присъедини към платформата. По време на кастинга се правят тестови професионални снимки, получаваме обратна връзка относно образованието, уменията, целите и опита, с които разполага всеки кандидат-артист. На базата на общата информация се извършва селекцията на кандидатите, които получават покана за присъединяване към кастинг платформата. 

2. ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ - лесен и бърз начин за кандидатстване на артисти от цяла България, както и за всеки възпрепятстван да се яви на кастинг за нови лица.

Попълва се онлайн заявка за регистрация /виж бутон РЕГИСТРАЦИЯ/, прикрепят се няколко актуални снимки, описва се информация за кандидата, от която научаваме повече за него и за опита, с който разполага, за потенциала му за развитие и реализация в проекти. Екипът се свързва с одобрените кандидати в най-кратки срокове.

Ако сте КЛИЕНТ и желаете да присъедините Вашия бизнес към клиентската мрежа на КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА, изпратете запитване тук: office@smartcast.bg.

Допълнителни услуги:

  • Организиране и провеждане на видео кастинг от кастинг режисьор (по задание на клиента);
  • Workshop „Успешен Кастинг“ (https://www.facebook.com/workshopsmartcast/) - подготовка за артисти за успешно представяне на кастинг;
  • Консултация за артисти - мениджмънт, права на артиста, цени на пазара, онлайн присъствие, управление на социални канали;
  • Професионално заснемане на актьорско портфолио в студио;
  • Заснемане на презентационно видео в студио;  
  • Споделено пространство Смарт АРТ Студио, общност (http://www.facebook.com/smartartpeople/) - организиране на арт и музикални събития на различни места; представяне на авторски проекти; споделяне на идеи; творчески срещи за създаване и представяне на изкуство, култура и забавления; подкрепа на проекти - техническа, организационна, информационна; Развиване на социални идеи и инициативи. Популяризиране на общността, творците и проектите. 

 

Успехът е винаги с теб!

БЛОГ

ПРОЕКТИ

КЛИЕНТИ

Кои са нашите клиенти:

Продуцентски компании, режисьори, фотографи, рекламни агенции, директни клиенти, банки, мобилни оператори, застрахователни компании, онлайн магазини, модни брандове и др.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

КОНТАКТИ

гр. София, кв. "Гоце Делчев"
ул. "Славовица" 20, вх. "А", офис 1
Йордан Йосифов - СЕО / Кастинг Режисьор
+359 878 777 785
E-mail: yordan@smartcast.bg
Катя Йосифова - Маркетинг Мениджър
+359 878 777 784
E-mail: katia@smartcast.bg

АБОНАМЕНТ

Новини от нас