Премини към основното съдържание

Краси Гешева

Краси Гешева

  Данни за контакт

  Трябва да сте регистриран клиент на сайта, за да видите електронния адрес и телефона на артиста.

  жена
  31 години
  Кестенява
  Пъстър
  M
  172.00 см
  Обувки №:
  39

  Има богат актьорски и моделски опит. Още на 14 годишна възраст започва да се занимава с театър в театраното ателие на Френската гимназия, която завършва. След това продължава развитието на таланта си в най-голямата школа за актьорство в страната МОНТФИЗ. Взима главни роли в редица представления. По-късно Стоян Сърданов я подготвя за кандидатстудентските изпити и бива приета първа в класа на Леонард Капон със специалност актьорско майсторство за драматичен театър. Междувременно има огромни успехи на модната сцена като печели титли като ''Мис Пловдив'', ''Мис Мерилин'' и е избрана за най-добър модел на България в реалити формата на най-престижния конкурс за красота ''Мис България''. Продължава академичното си образование със специалност психология, която допълнително обогатява актьорските и умения.

  Има участие в много рекламни клипове, роли в бг сериали, лице е на редица брандове и взима участие в проекти на Ню Бояна. Член на Съюза на артистите в България. Към момента играе професионално в театър БХАЛГ и непрестава да развива уменията си, като в момента кара курсове за киноактьорско майсторство с Мариан Вълев.

  Има отлични танцовални умения продобити от 7 годишни занимания със спортни танци, както и джаз балет в Мюзенхолен театър на Николай Серафимов. 

  Отлични шофьорски умения. Конна езда. Плуване. Ски каране.

  Подобни артисти

  Катерина Кръстева
  Актьори студенти, 18 години

  Алекса Радкова
  Актьори студенти, 24 години

  Анна Ефендулова
  Актьори студенти, Таланти, 21 години

  Калина Спасова
  Актьори студенти, Voice Over, 17 години

  Ивайла Минчева
  Актьори студенти, 17 години