ЗА НАС

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА на СМАРТ КАСТ е иновативна платена услуга на абонаментен принцип. Тя дава възможност на клиенти и артисти от цялата страна да се свързват директно по имейл, посочен в профила на артиста. Директният контакт означава двустранно договаряне на най-добри условия за работа по даден проект, получаване на 100% от договорения с клиента хонорар в срок и при условия, фиксирани между двете страни. 

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА представя артисти от цялата страна пред продуцентски компании, филмови студия, ивент компании, режисьори, фотографи, рекламни и дигитални агенции, директни клиенти, онлайн магазини, модни брандове, заведения, организатори на събития, производители на продукти, иновативни компании и др.  Сред артистите на платформата има професионални актьори, студенти по актьорско майсторство, специални персонажи на различна възраст, популярни личности, разнородни таланти - певци, музиканти, танцьори, професионални модели, деца и др. 

Допълнителни услуги:

 • Организиране и провеждане на кастинг по задание на клиент;
 • Workshop „Успешен Кастинг“- подготовка за успешно представяне на кастинг; 
 • Консултация за артисти - мениджмънт, права на артиста, цени на пазара, онлайн присъствие, управление на социални канали;
 • Професионално заснемане на актьорско портфолио в студио;
 • Заснемане на презентационно видео в студио;  
 • Споделено пространство Смарт АРТ Студио, общност - организиране на арт и музикални събития; представяне на авторски проекти; споделяне на идеи; творчески срещи за създаване и представяне на изкуство, култура и забавления; подкрепа на проекти - техническа, организационна, информационна; Развиване на социални идеи и инициативи. Популяризиране на общността, творците и проектите.

Какви са нашите проекти: тв реклами, филмови продукции, тв сериали, музикални клипове, онлайн реклами, рекламни фотосесии, продуктови събития, изложения, социални инициативи и други.

Ако желаете да станете част от КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА, изберете желания абонаментен план и изпратете заявка за РЕГИСТРАЦИЯ през регистрационната форма.

Ние ще се свържем с вас.

От Екипа

Снимка на двама мъже стискащи ръцете си

БЛОГ

 • Ръкостискане (снимка)
  12.08.2018

  Който е казал, че „бизнесът не е нищо лично“ е сгрешил. При това никак не малко. В това се убеждаваме с всеки изминал ден, през всичките 17 години, през които сме на пазара. Стотици реализирани проекти, хиляди удовлетворени клиенти, ценни контакти и безценен опит.

  Затова, в желанието си да не спираме дотук, създадохме нова услуга, наречена скромно „кастинг платформа“, чиято цел е директният контакт между артиста и клиента.

 • 29.08.2018

  Възползвайте се до края на годината от нашето специално предложение!

 • 5 важни въпроса за актьорските снимки
  12.11.2018

  Една статия, която ще отговори на важни въпроси относно професионалните снимки на артистите в кастинг платформата.

  По СНИМКИТЕ посрещат, по КАСТИНГА изпращат. Иначе казано, за да те поканят на кастинг, най-напред трябва да те видят по снимки.

 • Спри на баба си сериалите, тя има по-важен ангажимент
  13.11.2018

  Уморени от баналността и остарелите начини на предлагане на продукти и услуги, ние от кастинг платформата за артисти търсим теб – максимално натуралния, без значение от възраст, пол и вероизповедание. Дори без опит в рекламния и филмовия бизнес. Но с талант, който можеш да ни представиш. Искаме да ни представиш също и твоята майка, баща, баба, дядо, ако ги намираш за симпатични, артистични, талантливи и отворени към изяви. Или пък да ни запознаеш с подивелия си тийнейджър с безкрайни претенции, който минава през всички „забавни“ етапи на юношеството, за да открие, че иска да стане артист...

 • Споделено пространство за творци
  05.12.2018

  Ако откриеш себе си в редовете, пиши ни. Разкажи ни в писмен вид малко повече за теб, идеите и проектите си. Ние ще се свържем с теб.

  София

ПРОЕКТИ

КЛИЕНТИ

Кои са нашите клиенти:

Продуцентски компании, режисьори, фотографи, рекламни агенции, директни клиенти, банки, мобилни оператори, застрахователни компании, онлайн магазини, модни брандове и др.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Можете да прочетете отзиви за нас,
от нашите клиенти.

КОНТАКТИ

гр. София, кв. "Гоце Делчев"
ул. "Славовица" 20, вх. "А", офис 1
Йордан Йосифов - Генерален Директор
+359 878 777 785
E-mail: yordan@smartcast.bg
Катя Йосифова - Мениджър Проекти
+359 878 777 784
E-mail: katia@smartcast.bg

АБОНАМЕНТ

Новини от нас