SMART CAST - онлайн кастинг платформа I Директна връзка между продуценти и артисти от цяла България

ЗА НАС

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА на СМАРТ КАСТ е иновативна за България услуга за артисти и бизнес клиенти. Тя работи на годишен абонаментен принцип, който е на стойност 150лв. за артисти и 560лв. за бизнес клиенти. Посочените цени са с ДДС. Платформата дава възможност на кино и тв продуценти, режисьори, фотографи и бизнес клиенти да избират за свои проекти артисти от цяла България и да се свързват директно с тях по телефон и/или имейл, посочени в профилите на артистите. Директният контакт означава двустранно договаряне на най-добри условия за работа по проект, получаване на 100% от договорения с клиента хонорар в срок и при условия, фиксирани между двете страни, без удръжки от актьорското възнаграждение. 

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА представя артисти от цялата страна пред продуцентски компании, филмови студия, ивент компании, режисьори, фотографи, рекламни, криейтив, маркетингови и дигитални агенции, директни клиенти, онлайн магазини, модни брандове, заведения, организатори на събития, производители на продукти, бързооборотни компании и др.  Сред артистите на платформата са професионални актьори, студенти по актьорско майсторство, персонажи на различна възраст, популярни личности, таланти - певци, музиканти, танцьори, професионални модели, деца и др. Артистите на кастинг платформата членуват в затворена група във Фейсбук, в която имат възможност да следят всички текущи кастинги за рекламни и филмови проекти и да кандидатстват за участия в тях. По този начин е създадена равнопоставена среда за всички артисти. Те получават възможност за активно участие в кастинг процеса и реален шанс за спечелване на роля в проект.

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА гарантира на всички артисти 100% видимост на профилите им към ключови клиенти в рекламния и филмовия бранш, пълна информираност по отношение на условията и заплащането, предвидени от клиента по проект преди всеки кастинг, както и открито обявяване на избраните от кастингите артисти. 

Какви са нашите проекти: тв реклами, филмови продукции, тв сериали, музикални клипове, онлайн реклами, корпоративно видео, рекламни фотосесии, сток фотография, продуктови и корпоративни събития, изложения, социални инициативи, авторски проекти и други.

Ако сте АРТИСТ и желаете да станете част от КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА, има 2 начина за кандидатстване:

  • Явяване на КАСТИНГ ЗА НОВИ ЛИЦА - периодично провеждаме такива събития в София и в други градове на страната, по-известни като #CastingTour2019, които обявяваме във Фейсбук или в блога тук. Поканата за кастинг не е гаранция за кандидата, че ще бъде поканен да се присъедини към платформата. По време на кастинга се правят тестови професионални снимки, напълно безплатни за кандидатите, получаваме обратна връзка относно образованието, уменията, целите и опита, с които разполага всеки кандидат-артист. На базата на общата информация се извършва селекцията на кандидатите, които получават покана за присъединяване към платформата. 

  • ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ - лесен и бърз начин за кандидатстване на артисти от цяла България, както и за всеки възпрепятстван да се яви на кастинг за нови лица. Попълва се онлайн заявка за регистрация, прикрепят се няколко актуални снимки, описва се информация за кандидата, от която научаваме повече за него и за опита, с който разполага, за потенциала му за развитие и реализация в проекти. Екипът се свързва с одобрените кандидати в най-кратки срокове за завършване на регистрацията.

Ако сте КЛИЕНТ и желаете да присъедините вашия бизнес към клиентската мрежа на КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА, изпратете запитване тук: office@smartcast.bg или се свържете с нас на 0878 777 785. Годишният абонамент за клиенти, считано от 01.09.19г. е 560 лв. (с ДДС).

Допълнителни услуги:

  • Организиране и провеждане на видео кастинг от кастинг режисьор (по задание на клиента);
  • Workshop „Успешен Кастинг“ - подготовка за артисти за успешно представяне на кастинг;
  • Консултация за артисти - мениджмънт, права на артиста, цени на пазара, онлайн присъствие, управление на социални канали;
  • Заснемане на актьорско портфолио в студио;
  • Заснемане на презентационно видео в студио;  
  • Споделено пространство Смарт АРТ Студио - общност на артистите в кастинг платформата, организиране на арт и музикални събития; представяне на авторски проекти; споделяне на идеи; творчески срещи за създаване и представяне на изкуство, култура и забавления; подкрепа на проекти - техническа, организационна, информационна; Развиване на социални идеи и инициативи. Популяризиране на общността, творците и проектите. 

 

Успехът навсякъде с теб!

БЛОГ

ПРОЕКТИ

КЛИЕНТИ

Кои са нашите клиенти:

Продуцентски компании, режисьори, фотографи, рекламни агенции, директни клиенти, банки, мобилни оператори, застрахователни компании, онлайн магазини, модни брандове и др.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

КОНТАКТИ

гр. София, кв. "Гоце Делчев"
ул. "Славовица" 20, вх. "А", офис 1
Йордан Йосифов - СЕО / Кастинг Режисьор
+359 878 777 785
E-mail: yordan@smartcast.bg
Катя Йосифова - Маркетинг Мениджър
+359 878 777 784
E-mail: katia@smartcast.bg

АБОНАМЕНТ

Новини от нас