Премини към основното съдържание

Пловдив празнува младите театрални надежди с фестивал “Гледай Ти” Усилена подготовка тече в театър “Хенд”. За втора поредна година фестивал “Гледай Ти”събира всички младежки театрални школи в град Пловдив заедно. Миналогодишното първо издание предизвика истински фурор в града, а групи от цяла България, дори от чужбина, пожелаха да се включат занапред.
Пътят на актьора Огнян Лаков: От мечти до реалност – Вдъхновяваща история и ценни съвети за начинаещи Запознайте се с вдъхновяващата история на един актьор, преминал през множество предизвикателства и успехи в търсене на своя път към изкуството, сцената и сърцата на публиката. Ого Лаков - актьорът с екстравагантна визия и ярко сценично присъствие.
Лидия Михова: Животът обръща добрата си страна към теб

Животът често изправя хората пред предизвикателства, но в тях те могат да открият пътя към истинските си мечти.

Лидия Михова е един от добре познатите български радиогласове, любим на поколения слушатели. 

Тя започва да пее в Детския радиохор още на 7-годишна възраст. През следващите 11 години музиката и пътуванията я карат да се чувства истински щастлива, а микрофонът се превръща в неин най-добър приятел.

НЕТИ В ПЪРВИЯ ЖЕНСКИ МОНОСПЕКТАКЪЛ "ГЛАС" В ТЕАТЪР "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" Нети се превъплъщава в дубльорка на Мария Калас под режисурата на Ивайло Христов в пиесата „Глас“ от Елена Алексиева. Премиерните представления са на 12 и 13 март на сцена-клуб „Максим“ в театър "Българска армия".
УЪРКШОП “1000 ВЪЗМОЖНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ” С ПАОЛО НАНИ

На вниманието на 15 професионални български актьори представяме уникалната възможност да работят с едно от световните имена в комедията и невербалния театър - Паоло Нани по време на 3-дневния професионален уъркшоп "1000 възможни изпълнения". Той ще се проведе в Пловдив в театър "Хенд" в периода 4-6 септември 2023 г.