SMARTCAST - on line Artists platform

ABOUT US

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА на СМАРТ КАСТ е иновативна бизнес услуга на абонаментен принцип на стойност 150 лв. (с ДДС) на човек за 12 месеца. Платформата дава възможност на клиенти и артисти от цяла БЪЛГАРИЯ да се свързват директно по телефон и имейл, посочени от артиста в личния му профил. Директният контакт означава двустранно договаряне на най-добри условия за работа по проект, получаване на 100% от договорения с продуцента хонорар в срок и при условия, фиксирани между двете страни, без посредничество на кастинг агенции и без удръжки от актьорското възнаграждение. 

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА представя артисти от цялата страна пред продуцентски компании, филмови студия, ивент компании, режисьори, фотографи, рекламни, криейтив, маркетингови и дигитални агенции, директни клиенти, онлайн магазини, модни брандове, заведения, организатори на събития, производители на продукти, иновативни компании и др.  Сред артистите на платформата са професионални актьори, студенти по актьорско майсторство, персонажи на различна възраст, популярни личности, таланти - певци, музиканти, танцьори, професионални модели, деца и др. Артистите на кастинг платформата членуват в затворена група във Фейсбук, в която имат възможност да следят всички текущи кастинги за рекламни и филмови проекти и да кандидатстват за участия в тях. По този начин е създадена равнопоставена среда за всички артисти. Те получават възможност за активно участие в кастинг процеса и реален шанс за спечелване на роля в проект.

КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА гарантира на всички артисти 100% видимост на профилите им към най-ключовите клиенти в рекламния и филмовия бранш /виж бутон КЛИЕНТИ /, пълна информираност по отношение на условията и заплащането, предвидени от клиента по проект преди всеки кастинг, както и открито обявяване на избраните от кастингите артисти. 

Какви са нашите проекти: тв реклами, филмови продукции, тв сериали, музикални клипове, онлайн реклами, корпоративно видео, рекламни фотосесии, stock фотография, продуктови и корпоративни събития, изложения, социални инициативи, авторски проекти и други.

Ако сте АРТИСТ и желаете да станете част от КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА, има 2 начина за кандидатстване:

1. Явяване на КАСТИНГ ЗА НОВИ ЛИЦА - периодично провеждаме такива събития в София и в други градове на страната, по-известни като #CastingTour2019, които обявяваме във Фейсбук страницата (http://www.facebook.com/smartcast.bg/) или в блога тук. Поканата за кастинг не е гаранция за кандидата, че ще бъде поканен да се присъедини към платформата. По време на кастинга се правят тестови професионални снимки, получаваме обратна връзка относно образованието, уменията, целите и опита, с които разполага всеки кандидат-артист. На базата на общата информация се извършва селекцията на кандидатите, които получават покана за присъединяване към кастинг платформата. 

2. ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ - лесен и бърз начин за кандидатстване на артисти от цяла България, както и за всеки възпрепятстван да се яви на кастинг за нови лица.

Попълва се онлайн заявка за регистрация /виж бутон РЕГИСТРАЦИЯ/, прикрепят се няколко актуални снимки, описва се информация за кандидата, от която научаваме повече за него и за опита, с който разполага, за потенциала му за развитие и реализация в проекти. Екипът се свързва с одобрените кандидати в най-кратки срокове.

Ако сте КЛИЕНТ и желаете да присъедините Вашия бизнес към клиентската мрежа на КАСТИНГ ПЛАТФОРМАТА, изпратете запитване тук: office@smartcast.bg.

Допълнителни услуги:

 • Организиране и провеждане на видео кастинг от кастинг режисьор (по задание на клиента);
 • Workshop „Успешен Кастинг“ (https://www.facebook.com/workshopsmartcast/) - подготовка за артисти за успешно представяне на кастинг;
 • Консултация за артисти - мениджмънт, права на артиста, цени на пазара, онлайн присъствие, управление на социални канали;
 • Професионално заснемане на актьорско портфолио в студио;
 • Заснемане на презентационно видео в студио;  
 • Споделено пространство Смарт АРТ Студио, общност (http://www.facebook.com/smartartpeople/) - организиране на арт и музикални събития на различни места; представяне на авторски проекти; споделяне на идеи; творчески срещи за създаване и представяне на изкуство, култура и забавления; подкрепа на проекти - техническа, организационна, информационна; Развиване на социални идеи и инициативи. Популяризиране на общността, творците и проектите. 

BLOG

 • Видео кастинг 100% FREE
  09.01.2019

  Стани клиент на кастинг платформата и се възползвай от специалното предложение за...

PROJECTS


 

CLIENTS

Our clients are:

Production companies, directors, photographers, advertising agencies, direct clients, banks, mobile companies, ensurance companies, onlain stores, fashion brands etc.

REFERENCES

CONTACTS

Sofia, Gotse Deltchev district
20 Slavovitsa Str., A Entrance, office 1
Jordan Yosifov - CEO / Casting Director
+359 878 777 785
E-mail: yordan@smartcast.bg
Katya Yosifova - Marketing Manager
+359 878 777 784
E-mail: katia@smartcast.bg

NEWSLETTER

News from us