Премини към основното съдържание

Августина Пейчева

Августина Пейчева

  Данни за контакт

  Трябва да сте регистриран клиент на сайта, за да видите електронния адрес и телефона на артиста.

  жена
  31 години
  Кестенява
  Кафяв
  M
  163.00 см
  Обувки №:
  37

  Аз съм персонаж, но искам да бъда професионална актриса.

  Моето мото е "Не прави големи сцени, освен ако не ти плащат да ги правиш".

  Когато съм болна, преструването, че съм добре ми помага да се оправя. Когато имате нужда от подкрепа или мъдрост, но сте твърде срамежливи или се страхувате да попитате, понякога всичко, от което се нуждаете е да гледате добре направен филм.

  Още от ранна детска възраст хората ми казваха, че да съм пред камера е в кръвта ми. Обичах да участвам в училищни концерти като певица, танцьорка и актриса в програмите на Американо - Английската Академия. Бях част от общински певчески хор във Великобритания и все още мога да пея сравнително добре.

  Имам опит пред и извън камерата, на сцената главно поради това, че съм доктор по политически науки в МГИМО и съм присъствала и активно съм участвала в безброй световни академични конференции, лекции, семинари и срещи на високо равнище. Аз съм квалифициран педагог изследовател и учене и преподаване/ преразказ на текстове е сравнително лесно за мен.

  Родните ми езици са английски и български. Добре знам руски. Учила съм иврит, гръцки и испански и все още ги знам малко.

  Имам шофьорска книжка за кола и малък мотоциклет / мотопед.

  В миналото съм тренирала професионален футбол, баскетбол и кикбокс. Обичам картинга. Също така съм взимала уроци по танци в различни жанрове и обичам да танцувам. Мога да стрелям с пистолети и пушки/снайпери. Играя бейзбол. Бих искала да правя моите собствени каскади един ден. Казвали са ми, че съм добра в рисуването, рапирането, поезията и импровизацията. Мога да променям гласа си на женски, мъжки, различни възрасти и акценти.

  Подобни артисти

  Мария-Луиза Хачо Бояджиева
  Персонажи, Таланти, 31 години

  Кристиян Ананиев
  Персонажи, 34 години

  Вероника Григорова
  Персонажи, Таланти, 20 години

  Тодор Борисов
  Персонажи, Таланти, 17 години

  Йоана Андреева
  Персонажи, 35 години