Премини към основното съдържание

НЕТИ В ПЪРВИЯ ЖЕНСКИ МОНОСПЕКТАКЪЛ "ГЛАС" В ТЕАТЪР "БЪЛГАРСКА АРМИЯ"

"Глас" не е просто представление, а преживяване. Една история, в която изкуството и животът са едно. Огледало, в което се отразяват битките и триумфите на всеки артист, който се осмелява да мечтае. "Глас" е превръщането на тишината в песен, на сянката в светлина. 

Виктория Глас, жена с изключително силен характер, ще ви покаже какво е да бъдеш себе си въпреки трудностите, хората около нас и провалите. Ще ви каже, че именно заради тях сме това, което сме и никога не трябва да спираме да следваме собствения си път.

Какво означава да желаеш живота на някого, когото идолизираш, да стоиш толкова близо, но и толкова далеч от светлината на прожекторите, и в крайна сметка да намериш смелост да се изправиш пред страховете си и да прегърнеш собствената си идентичност? 

Това е история за битките, в които се предаваме, преди да се бием, за цената на преследването на сянката на гения и за дълбокото освобождение, когато се научим да обичаме себе си отново. 

Нети се превъплъщава в ролята на Виктория Глас, дубльорката на Мария Калас и ни представя психиката на жена, разпъната между възхищението и съперничеството, а гласът ѝ отразява бурните емоции на един живот, изживян в периферията на славата.

„Глас“ от Елена Алексиева е първият женски моноспектакъл в афиша на театър „Българска армия“. Сценографията и костюмите са дело на Марина Янева, а музиката – на Добрин Векилов-Дони. Снимки: Борис Урумов.

Билети: тук 

Източник: Театър "Българска армия"