Премини към основното съдържание

София Кънчева

София Кънчева

  Данни за контакт

  Трябва да сте регистриран клиент на сайта, за да видите електронния адрес и телефона на артиста.

  момичета
  12 години
  Руса
  Зелен
  150.00 см
  Обувки №:
  37

  Участвала съм в три късометражни филма - "Замах" (реж. Димана Пъстракова, играя с Биляна Казакова и Зафир Раджаб като тяхна дъщеря), "Плашилото" (реж. Джулия Пъстракова, играя внучка на Любомир Петкашев) и "Съвършенство" (реж. Джулия Пъстракова, играя заедно с Леонид Йовчев). Обожавам да съм на снимачната площадка и няма проблем да снимам, колкото часа е необходимо, защото това е най-голямото удоволствие за мен.

  Свиря на класическа и електрическа китара, като с класическата съм печелила призови места на български и международни конкурси.

  Играя балет, в момента съм с поредната главна роля - изпълнявам Грозното пате в едноименната постановка на Читалище "Съгласие 1869".

  Занимавам с актьорско майсторство, тренирам ориентиране, обичам да карам колело, тротинетка, ролери и пениборд, плувам, гмуркам се, карам ски и кънки на лед, програмирам LEGO роботи, играя баскетбол и футбол, обичам математиката, уча немски (за английския е ясно), имам голяма колекция от различни видове кубчета на Рубик и е невероятна страст да ги редя, танцувам - запомням бързо класическа и модерна хореография и нямам търпение да се предизвиквам с други занимания.

  Мисля, че това е накратко. 

  За мен ще е чест и привилегия  да ме изберете, ще оправдая Вашето доверие.

  Подобни артисти

  Сияна Стоянова
  Деца, 9 години

  Александър Стоянов
  Деца, 7 години

  Станислав Ганчев
  Деца, 14 години

  Дара Гьошева
  Деца, 4 години

  Йоана Симеонова
  Деца, 12 години