Skip to main content

Можеш ли да извървиш пътя от белия лист до екрана?

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Да умееш да разказваш истории е голяма възможност. Една от най-големите! Защото, ако го правиш добре, можеш да предаваш на останалите своите мисли и чувства. Да ги караш да се смеят и да плачат, да се радват и да тъгуват. Да им обясниш Света.

Ние не можем да научим никого да пише. Няма начин! Това, което можем да направим за вас, е да покажем, че ако сте решили да пишете, има правила, които задължително трябва да спазвате. А когато започнете да ги прилагате, ще разберете, че, за да започнете да пишете – ама да пишете истински - всеки един от вас, сам за себе си, ще трябва да открие, как да нарушава точно тези правила.

Така че нашата работа е да ви помогнем, за да дойде Моментът, в който никой друг, включително и нито един от нас, няма да може да ви помогне. Тогава ще трябва да се справите сами. Успеете ли, това ще бъде най-сладката ви победа. 

Не обещаваме, че ще бъде лесно. Напротив, ще имате доста книги за четене и много домашни за писане. Нещо повече, доста често ще ви е неудобно от самите себе си. Но накрая поне един от вас - обикновено този, който е имал големи проблеми и дори е бил пред отказване – ще има възможност да работи, заедно с нас, по истински сценарий. За да обясни на себе си, на нас и на всички останали Света.

Ти можеш ли да бъдеш този човек?