Премини към основното съдържание

актриса

Анастасия Неделчева: Никога не се предавай! Била съм последна в редиците на ансамбъла, изпълнявала съм и премиерски роли. Играла съм и пред 11 зрители, и пред 4000 на сцената, където се провежда фестивалът в Кан. Винаги съм поставяла изпълнението си пред обстановката. Не съм подценявала нито публиката, нито ролята си.
ДА ВЯРВАМЕ В СЕБЕ СИ И ДА СЛЕДВАМЕ ЦЕЛИТЕ СИ Представяме ви Мира Котева от кастинг платформата - актриса и писател на свободна практика. Завършва "Театър и сценични изкуства" в университета на Хъл в Англия. Две години прекрава в Лондон, снимайки се в независими продукции. Играе в късометражни и пълнометражни проекти и реклами. Пише статии за интересни личности, музика, кино и изкуство. Нейни публикации има в интернет блогове, както и в списанията "InGlobo" и "ELLE".
Кастинг за деца: 1150 лв. актьорски хонорар за роля в тв реклама Добрата новина идва от последните часове. Започва кастинг за нов проект. Продуцент e Icon Films - дългогодишен клиент на СМАРТ КАСТ, чийто екип стои зад най-успешните рекламни клипове, реализирани в България, за световни брандове като PORSCHE, BWIN, LOGIC, TK MAXX, LEGO и др.